Den här dagen :( !!

Den här dagen!! Började bra men hallå vad hände? Idag har jag haft en oturs dag då allt bara velat gå fel. Tappade min foundation rätt ner i badrumsgolvet så att flaskan gick sönder och hela badrummet täcktes av ett foundation splash. Sedan skulle jag ut i bilen men då fick mitt tålamod testas då det tog ca 30 min för mig att hitta nycklarna.

Väl ute i bilen så lyckas jag tappa bilnyckeln så att den hamnar i någon konstig grop UNDER sätet. Så där låg jag på gatan med illrött ansikte under sätet och försökte lirka hem nyckeln. Samtidigt spiller jag ut min lilla kaffetermos så från ingenstans har nu bilen även en härlig doft av kaffe över sig… SÅ har min dag fortsatt med händelse efter händelse. Vad är grejen med dessa dagar haha.

Nu ska jag iallafall åka in mot stan och möta upp Alex som slutat jobbet. Ikväll ska vi nämligen sitta i publiken för tv programmet Hellenius hörna. Ska bli sjukt kul så hoppas inte jag trillar och kör magplask över scenen eller något bara. haha.