Hur många av oss är det inte som i unga dagar drömt om att få bo i ett slott och att få vara en prinsessa? Ja, det är nog en hel drös. Och, när vi hittat vår drömprins så är det bara drömbostaden kvar. Dock kanske det stora slottet bytts ut mot en etagevåning på Strandvägen? Eller? Smaken är som baken och vissa är det som kanske föredrar att ha en stuga i skogen med mängder av djur som skapar en stor familjekänsla. Ja, det är många som vill olika men man kan ändå skönja en röd tråd – vilket är att vi vill ha kontroll över hur det ska se ut och försöka att forma vårt boende så mycket vi bara kan.

Att bygga ett hus

Nej, du behöver inte vara gift med en skogshuggare eller en riktigt händig man. Vad du däremot kan behöva är att titta på olika husritningar på villavarm.se för att se om du kommer närmre din dröm. För du vet väl att du kan vrida och vända på dörrar, väggar och tak?

Hemnet ska börja ta betalt

”Våra besökare har allt högre förväntningar på den tjänst som vi levererar. Vi vill fortsätta utveckla Hemnet oavsett plattform och addera nyttiga tjänster som bättre sökfunktioner, statistiktjänster och mobilappar.”

Detta säger Carl-Henrik Borg som är vd på Hemnet och menar på att för att hålla denna standard så måste de börja ta betalt. Hur det kommer bli, och om det kommer växa upp någon ny och gratis sajt är en stor fråga.