Gårdagens katastrofmorgon

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er. Om någon tycker att de har en dålig start på dagen- låt berätta om min gårdag. Haha ush jag vill bara glömma den. Vaknade tidigt och morgonen började bra. Jag och Alex låg och drog oss med kaffe i sängen och pratade om hur bra den här dagen kommer att bli? Det skulle vi aldrig sagt..

Det hela började med att vi satte på en tvätt, 30 grader och vår fina vittvätt. När vi tar ut plaggen så är allt förstört. Plaggen är svarta, och smutsiga och vi kunde inte förstå vad som hänt. När vi sedan satte maskinen på rens så ser vi att vattnet som kommer in i maskinen är som svart lera. Maskinen är alltså paj och kläderna förstörda. Alex öppnar upp ett lock vid golvet och den svarta sörjan åker över hela badrumsgolvet vilket satte igång ett stort projekt.

Cyklar sedan till jobbet då hela himlen öppnar sig och jag blir dygnsur på 2 sekunder. Inser att jag inte kan jobba i mina kläder som man kan vrida ur så får ringa och säga att jag blir sen till jobbet (vilket jag inte klarar av att vara och aldrig är) Cyklar tillbaka hem och byter om, springer till tuben och missar den precis då tåget stänger dörrarna mitt framför mig. Lite så fortsatte hela dagen och jag kan inte förstå hur alla dåliga saker bara kommer efter varandra.. Kanske lika bra att ha allt på samma gång så att det försvinner sen. Som mamma säger så är det dagar som gårdagen som gör att vi gläds över våra bra dagar. Så idag när jag är ledig ska jag njuta av att kaffet är gott. Att jag inte har svart sörja i hela badrummet och för att jag är frisk?💕👍Den här morgonen är betydligt bättre💕

Har ni haft någon skitmorgon och vad hände då???

KRAM