Lördag

Imorse vaknade vi det värsta sättet någon liten idiot ringde kl 9 och min telefon står precis vid örat när man sover och våran ringsignal är inte den härligaste att vakna till. Vi halv-somnade om, eller i alla fall jag till kl 10. Sen gick vi upp och åt en god frukost. Det var tanken att vi skulle gå opå bio idag för jag hade biobiljetter som gick ut idag, men vi orkade helt enkelt inte. Så vi tog en rätt soft dag hemma istället. Kollade på filmer sen jag var ltien också, vilket man väldans sällan ser (: gullig man var 😀 vid 4 åkte vi till centrum och kikade lite i affärer, Matilda hade bara varit där en snabb gång innan idag, jag köpte mig lite nya kläder på gina tricot, jag ska försöka hålla i pengarna lite hårdare för just nu shoppar jag konstant, men det är roligt i alla fall 😛 Sen gick jag med Matilda till tåget och lämnade filmen, på vägen träffade jag tabrizi vilket jag först inte såg. thihi, sorry (: Nu ska jag nog titta lite på sing along med mammi, sen blir det csi och idag tänker jag inte vänta till kl 3, usch nej, inatt ska jag sova hyggligt så att jag är pigg imorgon!

Dagens klantigaste & roligaste: Jag måste nog för det första erkänna att jag är klantig varje dag. När jag skulle hälla av vattnet till makaronerna vi skulle äta till lunch satte jag på ett lock och hällde ut vattnet, eftersom jag är så smart så har vi inget durkslag, för i torsdags så ställde jag det på spisen och nästa gång jag kollade dit var det smältplast överallt. Jag hade visst ställt det på en platta som var på! Oupsie,. I alla fall så var jag inte så smart idag häller, för när jag håller på häller av vattnet så säger jag till Matilda, – Jag lovar att jag kommer klanta mig och tappa locket så att alla makaroner åker ner i diskhon, och vådå trodde ni inte det skulle hända eller? efter 10 sekunder så hände det något som inte var så great jag tappade nog locket eftersom alla makaroner låg där dom inte borde vara, BÖRJA OM! hahah, åååh nej. Matilda blev sur. jag också.

Dagens jobbigaste: Att telefonen ringde högt som fan i mitt öra kl 9 och då hade vi bara sovit 4-5 timmar. Dessutom är det jobbigt att man alltid träffar 100 personer som man antingen känner eller vet vilka de är när man går i centrum en lördag dag.

Dagens pinsammaste: Jag skämdes på bussen när en gubbe skrek flera gånger åt mig att jag borde hjälpa honom att få upp hans rullator. Jag var ju närmast. Men inte pallade jag heller. Så efter ett kanska långt tag fick någon sur tant hjälpa till istället, tror ni hon tittade snett på mig eller? Och då var ju också alla andra på bussen ganska lätt irriterade på mig. Thihi, roligt tyckte jag (:

Dagens ångran: Jag borde utnyttjat dom dära gratis biljetterna. Men jaja

Dagens bästa: Både jag & M har hela dagen tyckt att det känns som söndag vilket är väldigt great!