Mallmö dag 2

Vi blev välkomnade att ett väldigt varmt Malmö och vi längtade efter att få byta till lite svalare kläder.

Hotellet Scandic St Jörgen rekommenderas varmt om man åker till Malmö. Det låg så centralt det kan bli, mitt bland shoppingen. Gångavstånd till centralstationen, gångavstånd till båtuthyrning, några hundra meter till Slotts- och Kungsparken och brevid en stor bussstation på Gustav Adolfs torg. Personalen på hotellet var väldigt trevliga, både vad gäller reception och restaurang.
Vi checkade in 1,5 timma tidigare än utsatt inckeckningstid på Scandic St Jörgen (bra service!).

Det var oerhört varmt i solen denna dag. Vi blev imponerade av staden som är fylld av vatten och fina vyer men kunde inte låta bli att längta lite efter ett bad emellanåt..

Utsikt mot Turning Torso. Just vid den här platsen går det att hyra Malmös enda gondol, om man känner för en lite mer romantiskt utflykt på vattnet.

Middag på hotellets restaurang. Högrevsburgaren gick inte av för hackor.

Efter att ha gått runt i parken några timmar, lekt, tittat, undersökt kände vi att det nog var dags att gå tillbaka till hotellet. Vi åt kvällsmat i hotellets restaurang där barnen åt gratis tacobuffé, sedan gick vi tipspromenad, provade hotellets badkar (fick mycket väl godkänt av barnen eftersom man kunde åka rutschkana från kanten av det) och hängde på rummet innan det var dags att sluta ögonen och ladda inför morgondagen..