Mornings like these

Godmorgon!

Vilken härlig kväll det blev igår. Hela dagen var förövrigt helt underbar. Först blev det middag med Rebecca på Strandvägen 1, Lydmars bakficka. Jag har aldrig varit på restaurangen innan och ska jag vara ärlig så har jag haft lite fördomar om att ett salladsblad där skulle kosta skjortan och att folk går dit, checkar in på sociala medier bara för att visa att de spenderar pengar på dyr mat och champagne. Inget fel med det men det är inte jag. Jag vill inte rensa plånboken bara för att verka glassig. Men igår fick jag äta upp min tidigare ”känsla” om stället.

Blev glatt överraskad över en meny som var mer än rimlig och min råbiff jag åt hade jag faktiskt kunnat tänka mig betala dubbelt för – så gott var det. Och där satt jag alltså plötsligt själv, checkar in på sociala medier och instagrammar en bild på råbiff hah! Nu vill jag bara skynda mig tillbaka 🙂

Sedan gick vi vidare till Escalier och mötte upp lite mer vänner. Blev sedan Spymlan i Humlegården med Matilda, Carro, Emelie och Lizh. Min älskade andra halva här uppe Elisabeth ( kallas Lizh ) har varit och jobbat på Mulberry i Palma de senaste veckorna så först nu när hon kommit hem som vi kan börja hänga igen. Så glad att jag har dig fina Lizh!

Jag har upptäckt stekt ägg med RIVEN OST PÅ! Går inte att beskriva hur gott! Nu ska jag möta upp Liz för sol och bad här på Kungsholmen.

KRAM på er fina läsare!