Öppna dörrar

Jag ligger nerbäddad då jag har dragit ut min visdomstand som har bråkat med mig från och till i ett års tid. Skönt att göra slut med den på riktigt och gå vidare. Kan dock inte prata pga bedövningen och blödningen så då passade det utmärkt att få till ett litet blogginlägg.

Vilken frustration jag haft. Att starta en blogg med kontinuerlig uppdatering och sedan en dag så blir det bara tomt här inne. Slut på rullande inlägg och knappt ett ljud. Är så ledsen för det och jag vet hur mina vänner sa när jag började blogga, att : nu får du se till att göra det ordentligt och inte sluta efter ett litet tag.

Jag har inte slutat. Jag har bara tagit en liten minipaus för att komma fram till vart jag ska lägga mitt fokus någonstans. För er som känner mig och som hänger med mig på Instagram så har ni kanske sett vad som hänt där.. Jag har gått från 650 följare till i skrivande stund 11,8 K på bara tre veckor vilket för mig är helt ofattbart! Jag har själv varit inne på konton som haft 3-4000 följare och tyckt att det varit otroligt mycket. Att jag själv skulle hamna i en situation med decimaler av följare trodde jag inte! Är så otroligt glad och tacksam över det!

Detta har även öppnat massa dörrar som jag måste se över och göra bra. Det lutar även mot att det blir en youtube kanal efter stor efterfrågan vilket känns super spännande och kul att dra igång.

SÅ, jag ber er att ha lite tålamod med mig tills jag kommit fram till vad jag ska lägga tid och energi på då jag även jobbar heltid utöver alla sociala medier.

Stor kram till er och vi hörs snart igen! 🙂