http://www.dreamstime.com/-image12649550Denna sommar måste vara en av de varmaste på flera, flera år. Graderna har om och om igen landat runt 30 plus, och redan nu på lördag kommer de vandra dit igen. Vi svenskar är ju inte vana vid detta, men det betyder inte att vi inte gillar det. Överallt på staden är det folk just nu, och alla går med ett leende på läpparna. Visst, det är klibbigt och det är kletigt – men det finns ju faktiskt saker en kan göra för att undvika att gå runt och svettas som en hund: bada!

Visst, det är inte alla som har möjligheten att göra det, men för den som inte börjat överväga det än, så kan en pool vara ett bra inköp. I denna artikel från Svenska Dagbladet Bostad, har man skrivit om just det här med att ta vara på sommaren med en pool. Och precis som det står i artikeln ju pool ingenting man spontanköper, men den sugna borde börja kika på alternativ – eftersom det tar sin lilla tid att få till en pool. Sen är det ju massa annat som ska till för att man ska ha en pool. Det är massvis med tillbehör och produkter som du bör ha för att det ska bli så bra som möjligt. Kolla in på http://www.pahlen.se/ för att se lite av vad som behövs.

Om du väljer att köpa pool är det dock viktigt att du inte låter dina barn (och tonåringar) bada obevakade. Då kan det gå som i denna film: