Tjejhelg i göteborg

Helgen som gick spenderade jag med mina närmsta vänner i Göteborg. Vi åt god mat, drack bubbel och bara hade det hur mysigt som helst. Jobbet har blåst på som en storm efter semestern och jag behövde verkligen koppla en helg och återhämta mig.

Fredag

Efter ankomst till centralstationen i Göteborg tog jag spårvagnen till Järntorget där jag mötte upp Linnea och Johanna. Vi promenerade sedan till vårt favorithak Little Meats som har helt magiskt goda tacos.

Little Meats gör all mat själva, till och med majsbröden. Sååå himla goda. Dessutom har dom min favoritöl West Coast från göteborgsbryggeriet Stigberget.

När vi hade ätit oss mätta fortsatte vi till Hamngatan på en pubrunda innan vi trötta med glada åkte hem vid 24-snåret.

Lördag

Morgonen inleddes med en frukost på Egg & Milk. Deras frukost-combo är en perfekt start på dagen med Te, bagel, ägg och yoghurt. Blir man inte mätt på det är pannkakorna ett hett tips att lägga till 🙂

Efter frukosten åkte vi in till Haga där vi mötte upp resten av gänget som anslöt. Vi hade mycket att prata om så vi tog självklart en mysig fika.

När vi hade fikat i nästan två timmar passade vi på att gå på en shoppingrunda. För mig blev det fyra fulla kassar 😀 På tåget till Göteborg läste jag ikapp lite bloggar och blev så galet sugen på tapas efter att jag läst Kardemummagummans inlägg om charkbricka till spelkvällen. Det va längesedan tapas nu så vi tog en lunch på Pinchos. Vi åkte sedan hem och öppnade några flaskor bubbel framför teven 🙂

När kvällen kom tog vi en taxi ner till Casino Cosmpol där Sanna tidigare jobbat så hon ville ta en svängom dit innan vi fick bord på Mexikanska Monarkin. Har du inte ätit där är det ett absolut måste. Fantastiskt god mexikansk mat och lika goda mojitos.

Söndag

Något slitna vaknade vi upp på söndagen, men vilken kväll vi hade på lördagen. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Efter två hektiska dagar åkte vi nu till Sankt Jörgen park för att gå på lite välbehövligt spa innan det var dags att bege sig till tågstationen för att åka tillbaka till Stockholm.

Tack för en oförglömlig helg tjejer 🙂